Cihuiiii… winginane (31/5) Suroboyo ultah, rek! Nggak nyongko, Suroboyo wis umur 715… wih, wis oyoten šŸ˜€ tp masio wis tuwek, Suroboyo tambah kinclong koyok tembang jadul’e Anggun C Sasmi: Tua-Tua Keladi šŸ˜€ Soko lahir sampe saiki, aku tinggal ning Suroboyo. Yo tau lah mlaku-mlaku nang kutho2 liyane, mosok ngluthek ning Suroboyo thok, lumuten lak an šŸ˜€ Tapi, nek jar-ku yo… Suroboyo iku kutho metropolitan sing paling uapik sak indonesia! Jakarta iku maceeeettt thok ae. Bandung iku .. enak sih, adem.. tp sakluthek ngono thok, wis ngono lalin’e semrawut. Jojga… mambu telek jaran hahahaa šŸ˜€ Sing nggak setuju ojo ngamuk, rek… iku lak mek rumangsaku thok.. dasare aku lak Suroboyo minded (yo nggak salah toh nek ngefans karo kuthone dhewe)

[arep moco terusane ?]

Advertisements